• Grey Pinterest Icon

Let’s build a greener future together, book a callback now.

MSParc,
Parc Gwyddoniaeth Menai,
Gaerwen,
Anglesey,
LL60 6AR

© 2018 Evergreen Building Design

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey LinkedIn Icon

Anglesey

Pendref

25   /  10  /   2017

From the outset the client was passionate about creating a sustainable home. They were keen to retain the character of the old farm house and incorporate modern sustainable technologies and strategies wherever possible. Maximising views over towards the Welsh coastline was also a priority.​

 

​We worked very closely with the client and consultants during the design process to ensure every technological system was optimised. The large south facing windows were optimised for solar gain whilst the canopy provided shading to prevent over heating during the summer months. External wall insulation and an air source heat pump were included to further reduce heating and energy demands.