• Grey Pinterest Icon

Let’s build a greener future together, book a callback now.

MSParc,
Parc Gwyddoniaeth Menai,
Gaerwen,
Anglesey,
LL60 6AR

© 2018 Evergreen Building Design

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey LinkedIn Icon

Anglesey

Carreg Wen

25   /  10  /   2017

The client wanted a modest extension to an old barn that would compliment the existing features and add a contemporary twist to the dwelling.

We explored light and space thoroughly within this design ensuring that the relatively small space would feel bright and airy throughout. A timber framed frontage allows a fluid transition from the garden area to the surrounding garden and a flat roof creates separation between the old and new. Careful attention was paid to the large area of south facing glazing and a canopy was included to protect against summer overheating.