• Grey Pinterest Icon

Let’s build a greener future together, book a callback now.

MSParc,
Parc Gwyddoniaeth Menai,
Gaerwen,
Anglesey,
LL60 6AR

© 2018 Evergreen Building Design

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey LinkedIn Icon

Anglesey

Penrhyn

21   /   11   /   2018

  • Scope of project
  • To redesign internal layout of 4 bedroom, detached house in Penmon.

  • New layout to combine 1st floor amalgamating the previous 2 houses once present.

  • Kitchen potentially to be combined with living space to create new large living/ kitchen/ dining area.

  • Entrance porch to be redesigned to create new entrance way that is welcoming, light and warm.

  • The East facing sun room is to be redesigned, creating a space large enough to house feature dining table with external space/ veranda to the side.

  • 1st floor to be redesigned to unify the space and allow through access from either staircase.

  • ​Design principles
  • To unify the spaces within the house whilst retaining character of original building.

  • Currently living area acts as central hallway through house, new design must transform this space and create a central living space that harnesses the views, Rayburn heat and Southern light.

  • Kitchen to benefit from Snowdonia views if possible.

  • To utilise all spaces within house and make them work for the entire family